Tekst

Into Chemicals: chemie

Into Chemicals is een internationaal opererend bedrijf in grondstoffen voor de chemische industrie. Binnen het productengamma nemen brandvertragende additieven een belangrijke plaats in. 

 

Neem contact op

Brandvertragers
Linker kolom

Naast standaard brandvertragers ontwikkelt Into Chemicals geformuleerde brandvertragende oplossingen voor diverse industrietakken: coatings, plastics, automotive, textiel, houten panelen en Isolatie. 

Rechter kolom

Naast de brandvertragende producten ontwikkelt zij tevens formuleringen voor diverse andere toepassingen. Het bedrijf is opgericht in 2012. Into Chemicals is gevestigd in Deurne (NL).

 

Media
Logistiek en sourcing
Tekst

Into Chemicals: logistiek & sourcing

Door de jaren heen zijn de wereld en leveranciers steeds beter bereikbaar geworden. Echter is het nog altijd niet voor iedereen weggelegd om hiervan te kunnen profiteren en dit  om allerlei redenen.

Steeds meer grondstoffen worden buiten Europa geproduceerd. Behalve uit China komen er steeds meer producten uit Zuid-Amerika, India en ook Afrika naar Europa. De kwaliteit van deze producten doet niet meer onder aan die van de Europese producenten en zijn prijstechnisch vaak aantrekkelijker.

Into Chemicals: complete supply chain
Linker kolom

De drempel welke voor velen vaak nog te hoog is ontstaat met name door het logistieke traject en de papierberg die er bij komt kijken.  Tevens is het niet eenvoudig uit te zoeken welke producent net wel en welke dan weer niet over het juiste product beschikt.

Rechter kolom

Into Chemicals beschikt over een zeer ervaren team inzake sourcing, chemische kennis en logistieke diensten in een wereldwijd netwerk. Onze dienstverlening kan gaan van het sourcen en aanbieden van een geschikt product voor uw toepassing tot het overnemen van uw complete supply chain.

Tekst

Into Chemicals: oplossingen

Ieder bedrijf heeft vroeg of laat wel eens te maken met een product dat problemen oplevert of dat voor verbetering vatbaar is. Into Chemicals heeft als doel het product voor u te vinden dat aan al uw eisen voldoet. Wij hopen u spoedig te woord te mogen staan.

 

Neem contact op