Tekst

Into Chemicals 

Nauwe samenwerking

Into Chemicals is gespecialiseerd in het samen met de klant ontwikkelen van brandvertragende producten welke middels een ontwikkelingsproces wordt behandeld.

Tijdens een eerste gesprek worden alle basiselementen doorgesproken en kan Into Chemicals een eerste oordeel vellen betreffende de haalbaarheid.

 

Neem contact op

Linker kolom

Overeenkomst

Indien deze positief is zal er indien nodig een geheimhoudingsovereenkomst worden opgesteld en kan de eerste stap in het laboratorium van Into Chemicals gezet worden en kan beginnen met het werken aan de samenstelling welke zou kunnen leiden naar de juiste oplossing.

Rechter kolom

Proofing

Op basis van referentiestalen kan Into Chemicals de eerste testen uitvoeren om vervolgens indien nodig aanpassingen te doen en een product te ontwikkelen wat klaar is voor een volgende stap in het proces. Een volgende stap is een eerste proef bij de klant opzetten waar bij voorkeur Into Chemicals aanwezig kan zijn om e.e.a. te begeleiden en eventuele bijkomende aandachtspunten op te sporen.

Tekst

Efficiëntie

Een evaluatie van de eerste testen volgt en een industriële test kan worden opgezet. Alles in een zeer nauwe samenwerking om zoveel mogelijk valkuilen weg te nemen en hiermee onnodige tijd- en geldverspilling te voorkomen. Ook voor de goedkeuringen bij de daartoe gecertificeerde instituten kan Into Chemicals u assisteren om zo te voorkomen dat er onnodig veel tijd verloren gaat.

Tekst

Oplossingsgericht

Heeft u een nieuwe toepassing, een product welke werkt maar vervangen dient te worden door aanpassing van normen, de toelaatbaarheid van producten of kostprijs gedreven dan staan wij u graag te woord om de mogelijkheden door te spreken en voor u een passende oplossing te ontwikkelen.

 

Tekst

Laten we samen naar een geschikte oplossing toe werken 

 

Neem contact met ons op