Tekst

Mengen en Roeren

Ieder product heeft unieke eigenschappen. Als u verschillende producten wilt mengen, is de keuze voor de juiste techniek essentieel.

Into Chemicals beschikt over een breed scala aan mengers voor zowel ADR als niet-ADR goederen. Bij elk product houden wij rekening met temperatuurgevoeligheid, korrelgrootte, wrijvingscoëfficiënt, oplosbaarheid, hardheid, viscositeit en aggregatievorm.

 

Neem contact op

Linker kolom

Vaste stoffen

Nautamengers: 700 - 4.000 liter. Bijzonder geschikt voor het inmengen van vloeistoffen in vaste stoffen, nagenoeg geen warmteontwikkeling, geschikt voor kleine batches. Lintmengers: 10.000 liter. Bijzonder geschikt voor producten met een hoge wrijvingscoëfficiënt, voor het opnieuw mengen van een mengsel, grote batches. Paddelmengers: 1.000 tot 4.000 liter. Zeer snel homogeen en nauwkeurig, geschikt voor fragiele producten, poeders, pasta’s en kleverige producten. IBC-thumblermenger: 1.500 liter. Zeer efficiënte wijze van mengen en doseren, 100% controle op batch, gesloten systeem daarmee ongevoelig voor externe invloeden.

Rechter kolom

Vloeistoffen

Voor de handling van vloeistoffen heeft Into Chemicals de mogelijkheid om producten op te warmen tot 55°C, voor een gemakkelijke verwerking van (hoog viscose) producten. Dit garandeert niet alleen een efficiënte belading en/of lossing maar minimaliseert tevens productverlies. Ook inmenging van vaste stoffen in vloeistoffen behoort tot de mogelijkheden. Tijdelijke opslag van uw product kunnen wij dedicated verzorgen in verwarmde opslagunits van 24.600 tot 31.800 liter. Dit alles in een capaciteit van 1 tot 25.000 liter (van bulk naar verpakking en vice versa).