Tekst

Brandvertragende additieven voor natuurlijke isolatieproducten

Into Chemicals biedt brandvertragende additieven voor isolatiemateriaal op basis van cellulosepapier en hout-/vlasvezelisolatie. Onze producten voldoen aan de meest recente normen en zijn boor-, halogeen- en ammoniumvrij.

Onze brandvertragende additieven voor natuurlijke isolatieproducten omvatten een goedgekeurd antischimmel- en antibacterieel systeem.

 

Neem contact op

Linker kolom

Voordelen

Onze brandvertragende additieven voor cellulose-isolatie zijn ontwikkeld als volledige vervanging van additieven op boor- en ammoniumbasis en bieden de beste verhouding tussen kosten en brandvertragende werking die momenteel op de markt is (vrij van boorzuur). Into Chemicals investeert voortdurend in R&D om de kosten en effectiviteit van haar formuleringen verder te optimaliseren.

Rechter kolom

Vergelijking met uw huidige technologie

Om de bekende problemen met traditionele brandvertragende middelen als (ammonium)fosfaatzouten en boorzouten te ondervangen, maakt Into Chemicals gebruik van zeer stabiele organische samenstellingen in combinatie met inerte, niet-abrasieve minerale additieven. Dat resulteert in een nul-emissie van schadelijke bestanddelen, waardoor aan de eisen voor het Ecolabel kan worden voldaan.