Brandvertragende additieven voor natuurlijke isolatieproducten

Algemene informatie:

  • Into Chemicals biedt brandvertragende additieven voor isolatiemateriaal op basis van cellulosepapier en hout-/vlasvezelisolatie. Onze producten voldoen aan de meest recente normen en zijn boor-, halogeen- en ammoniumvrij.
  • Onze brandvertragende additieven voor natuurlijke isolatieproducten omvatten een goedgekeurd antischimmel- en antibacterieel systeem.

Voordelen en kostenbesparingen:

  • Onze brandvertragende additieven voor cellulose-isolatie zijn ontwikkeld als volledige vervanging van additieven op boor- en ammoniumbasis en bieden de beste verhouding tussen kosten en brandvertragende werking die momenteel op de markt is. Into Chemicals investeert voortdurend in R&D om de kosten en effectiviteit van haar formuleringen verder te optimaliseren.

Vergelijking met uw huidige technologie:

  • Om de bekende problemen met traditionele brandvertragende middelen als (ammonium)fosfaatzouten en boorzouten te ondervangen, maakt Into Chemicals gebruik van zeer stabiele organische samenstellingen in combinatie met inerte, niet-abrasieve minerale additieven. Dat resulteert in een nul-emissie van schadelijke bestanddelen, waardoor aan de eisen voor het Ecolabel kan worden voldaan.

Ik ben geïnteresseerd

Aanvullende opmerkingen
Of neem contact met ons op+31 (0)493 750 603
Contact opnemen Of bel +31 (0)493 750 603